EL RESTAURANT IDEAL PER CELEBRAR CASAMENTS

Un espai ple de màgia per a un enllaç únic i inoblidable.

Tots els casaments tenen uns ingredients essencials i indispensables: els nuvis, els anells, l’amor, la il•lusió, el ‘sí, ho vull’… Ara bé, sigui com vulgui, el cert és que no hi ha dues bodes iguals. Totes són especials, úniques i inoblidables. A Can Traver en som conscients i per això, allà on ens toca aportar el nostre granet de sorra, posem al servei dels nuvis les nostres instal·lacions i la nostra experiència. Aspirem a aconseguir que el vostre dia sigui exactament tal com l’heu imaginat. Vosaltres trieu què voleu i com ho voleu, i nosaltres ens encarregarem que així sigui, sempre amb el suport d’una gastronomia a mig camí entre la tradició i l’avantguarda, entre la cuina d’interior i la mediterrània.

Expliqueu-nos com heu concebut aquest moment únic i com voleu que tothom el visqui i recordi. Digueu-nos de quin color el voleu pintar, quina olor ha de despendre, quin gust ha de deixar al paladar… Us garantim que trobarem la màgia en detalls que no us deixaran indiferents i que impregnaran el record de tots els convidats.

Per als nuvis que desitgin celebrar la cerimònia civil del seu enllaç a Can Traver, l’espai annex al restaurant serà ideal per donar-se el ‘sí, ho vull’. La farem possible a recer d’una carpa i trepitjant una catifa de gespa que atorgaran a l’acte una sensació de recolliment i intimitat difícil d’oblidar.

CERIMÒNIA CIVIL

Jutge de Pau, decoració floral, i tota mena de preparatius especials per l’ocasió…

BANQUET

Aperitius freds i calents, bufets, show cooking, entrants, plats principals i ressopó.

MÚSICA I BALL

Servei d’entreteniment durant tot l’àpat, ball i festa amb barra lliure de 2 hores

TRUCA’NS AL 615470025 O CONTACTA’NS…

Restaurant recomanat per “Bodas.net“, guardonat des de l’any 2014.